Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από φέτος η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Σχολείου μας επαναλειτουργεί.

Στο πλαίσιο αυτό, στόχος είναι να εμπλουτιστεί το περιεχόμενό της με νέους τίτλους βιβλίων, τόσο κλασσικής λογοτεχνίας όσο και σύγχρονης εφηβικής, fantasy , well-leaving , ιστορικά κτλ.

Ο Σύλλογος των καθηγητών συνέβαλλε οικονομικά και  ενίσχυσε ήδη την Βιβλιοθήκη με νέες αγορές βιβλίων και θα προβούμε σε επιπλέον αγορές στο προσεχές διάστημα.

Από πλευράς Συλλόγου Γονέων, έχουν ήδη γίνει  ενέργειες να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη με νέους τίτλους βιβλίων και ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτή την χορηγία. Επιπλέον ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές και τους γονείς τους που έχουν ήδη προσφέρει βιβλία.

Θέλουμε να τονίσουμε την μεγάλη προθυμία και βοήθεια των μαθητών που συμμετέχουν στα δύο προγράμματα της Σχολικής Βιβλιοθήκης. Με την πολύτιμη βοήθειά τους, διαμορφώσαμε μια μικρή αλλά φιλόξενη γωνιά γνώσης απ΄όπου πολλοί μαθητές του σχολείου δανείζονται βιβλία.

Επίσης έχει ήδη ξεκινήσει και η ηλεκτρονική καταγραφή παλαιότερων βιβλίων αλλά και των νέων βιβλίων ώστε να μπορούν όλοι να ενημερώνονται για τους διαθέσιμους τίτλους βιβλίων και να τα αναζητούν για δανεισμό (μαθητές, γονείς – μέσω των παιδιών τους, καθηγητές).

Εξαιτίας του τεράστιου όγκου παλαιών βιβλίων η καταγραφή είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Παραθέτουμε το link όπου μπορείτε να ανατρέχετε προς αναζήτηση κάποιου βιβλίου που σας ενδιαφέρει:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1G3xxf3pD-mgxMSkCva9CASWiEaAfavtwfHPEg6ZKgRY/edit?usp=sharing

Κάθε μαθητής μπορεί να δανείζεται περισσότερα από ένα βιβλία.  Ο μέγιστος χρόνος δανεισμού  είναι 30 ημέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορεί να απευθύνονται στις κυρίες Λιάπη Δ. και Μανάλη Α.